Gość sony Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Witam. w poniedziałek byłem obrzezany, niepokoje sie ponieważ mój żołądź jest częściowo zakrywany przez skórę czy to normalne? i po oddaniu moczy mam mokre majtki i opatrunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Taka sytuacja jest normalna tym bardziej, że jest jeszcze bardzo wczesny okres pooperacyjny. O końcowych efektach zabiegu będzie można powiedzieć dopiero po 3-4 tygodniach od operacji. W razie wątpliwości proszę w tej sprawie bezpośrednio udać się do urologa prowadzącego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sony Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 A możliwe jest to, że żołądź jest lekko żółty i nie jest tak wrażliwy po tygodniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi