Gość Henley89 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Witam, niedlugo bede miala usuwany gruczolakowlokniak (fad), w gorno-zewnetrznym kwadrancie piersi. Guz jest duzy (5cm), rozmiar piersi 75B, budowy gruczolowej. Jak duzej deformacji powinnam sie spodziewac po zabiegu? I czy mozna bedzie ja jakos wypelnic? Serdecznie dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iwona Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Jest taka możliwość. Ubytek można zapełnić własnym tłuszczem (komórki macierzyste ) z brzucha albo ud. Zabieg wykonywany etapowo.Robi to np. dr Witwicki w Warszawie. Można też miejscowo wszczepić implant. Co do refundacji w takim przypadku to nie wiem.Prywatnie da się to zrobić, a na NFZ musisz się spytać konkretnego lekarza. Przypuszczam ,że NFZ tylko metodą przez implant. Ja jestem po operacji oszczędzającej, okroili mi sporo piersi, interesowałam się tym problemem. W biustonoszu nic nie widać, da się z tym żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iwona Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 http://www.drwitwicki.pl/chirurgia-plastyczna/zabieg-w-5-krokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość D Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 żadnje deformacji nie będzie. Właśnie jestem 2 dni po wycięciu guzka,który miał prawie 2 na 2 cm I MOJA PIERŚ WYGLĄDA tak jak wcześniej:) mimo,że jest sina ,ale to normalne.nie bójcie sie,ja dałam radę. Wyciełam i jestem szczęsliwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość redakcja Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 RUSZA NOWY PROGRAM „*WALKA O PIERSI”*! Jeśli piersi są Twoim największym kompleksem i marzysz o korekcji –* nie czekaj! Szukamy osób, które cierpią z powodu deformacji piersi spowodowanej np. wypadkiem czy źle przeprowadzoną operacją plastyczną. Zgłoś się do nowego programu Polsat Cafe i spełnij marzenie o pięknym biuście. Nasi lekarze specjaliści, najlepsi w swojej dziedzinie, pomogą Ci pozbyć się kompleksów i zadbają o to, abyś już nigdy nie musiała wstydzić się swoich piersi. Aby wziąć udział w castingu należy przesłać na adres walkaopiersi@zgloszenia.tv zgłoszenie zawierające: •* imię i nazwisko •* datę urodzenia •* numer telefonu •* zdjęcie sylwetki •* krótki opis problemu z piersiami. Więcej informacji na: www.facebook.com/WalkaOPiersi oraz pod nr telefonu: 881771066. Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja programu „*Walka o piersi”* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi