Gość Biskup85 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Czy da się wyeliminować z życia by podczas snu nie budzić się z piżamami mokrymi od spermy (tzw. sny erotyczne). Czy to normalne ze niektórzy w mają swojego penisa usytuowanego na prawa a niektórzy na lewo tak jak ja ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Czy da się wyeliminować z życia by podczas snu nie budzić się z piżamami mokrymi od spermy (tzw. sny erotyczne)? - To naturalne zjawisko, funkcja fizjologiczna, której nie ma potrzeby blokować w sposób sztuczny. Czy to normalne ze niektórzy w mają swojego penisa usytuowanego na prawa a niektórzy na lewo tak jak ja? - Tak to naturalne i nie ma co do tego reguły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BISKUP85 Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 A ja bym chciał to zablokować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BISKUP85 Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Jak to zablokować sztucznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xxxx Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 trzeba sobie zwalić tak ze dwa razy przed zaśnięciem, powinno pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi