Gość ona.zaniepokojona Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Witam! Dwa tygodnie po cholecystektomii zaczął u mnie występować stan podgorączkowy i ból brzucha w okolicy pępka (czasem w okolicy prawego dołu biodrowego). Ból nie wystepuje ciągle, czasem mnie zakłuje, czasem zaboli dosyć mocno, boli przy ucisku. Po tygodniu od wystąpienia tych dolegliwości udałam się na sor w celu wyjasnienia. Miałam badania krwi i USG jamy brzusznej. Lekarz (inny, niż mnie operował) stwierdził, że to przejdzie, ale nie umiał powiedziec, kiedy. Teraz minęły trzy tyg. od wystąpienia dolegliwości (5 tyg. od operacji), a objawy nie ustępują. Co zrobić? Co to może być? Przepuklina? Jakaś łagodna forma zapalenia wyrostka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ona.zaniepokojona Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Dzisiaj ból między pępkiem a kolcem biodrowym nasilił się. Cały czas czuję tam taki lekki ucisk, a jak docinę ręką, to ból jest dosyć spory. Temperatura: 37-37,5. Co to może być? Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi