Gość Tom Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 W ciągu 10 lat dorwał mnie rak drugiego jądra. Zostało ono usunięte 6 dni temu (tj jestem już 100% kastratem) dzisiaj chcąc sprawdzić jak wszystko funkcjonuje - masturbowałem się. Teraz towarzyszy mi dziwne uczucie pomiędzy miejscem cięcia a moszną. Czy coś mi grozi z tego powodu czy wszystko się unormuje? Lekarz nie mówił o żadnych przeciwwskazaniach co do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Bo co do masturbacji nie ma żadnych przeciwwskazań. A takie dziwne dolegliwości po masturbacji powinny ustąpić i nie wskazują na nic niepokojącego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tom Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Dziękuję Panu uprzejmie za odpowiedź :) Wyniki Hist-Pat oraz spotkanie z endokrynologiem i urologiem (2-ga proteza) w drodze, jeszcze sporo przede mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi