Gość Zmartwiony22 Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Witam. Otóż jestem prawie 3 miesiące po operacji przepukliny pachwinowej nabytej metodą wszczepienia siatki (Liechtensteina). Rana przestała boleć, martwi mnie tylko ból w boku, są to chyba skośne brzucha. Gdy leżę na drugim boku i na nim się wyciągam, ból się pojawia, czasem jak po kucaniu wstanę. Dodam, iż taki ból miałem po operacji, potem ból zniknął (trudno mi powiedzieć kiedy) i teraz znowu się pojawił tak od około 1,5 tygodnia. Nie jest jakiś bolesny, ale czy mam powody do martwienia się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zmartwiony22 Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Dodam, iż od niedawna biegam i ostatnio robiłem trochę pompek i ćwiczeń z hantlami, jednak małe obciążenia (tylko 5kg). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 000000000000 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 czyli moze to byc nawrot przepukliny.. aco na to lekarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi