Gość Kasia L. Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Witam, za dwa tygodnie bede operowana ze wzgledu na wykryta niedawno wrodzona wade nerki - zwezenie moczodowo miedniczkowe( b. duze wodonercze, zastoj 2 stopnia, 1atak kolki nerkowej) . Od swojej pani stomatolog uslyszalam ze nie wydalaby mi pozwolenia na operacje ze wzgledu na stan uzebienia, ktore wymaga leczenia kanalowego. W zwiazku z tym - moje pytanie - jak wyglada sytuacja po operacji w moim przypadku, czym ryzykuje? I juz tak - na marginesie w jaki sposob bedzie ratowana moja nerka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Może dojśc do rozsianego zakażenia, utrudnionego gojenia się ran i innych powikłań. Najlepiej skonsultować się z chirurgiem w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi