Gość kamillo1236 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Witam miałem jakieś 2 miesiace zabieg polegający na wstawieniu tzw. siatki,bo miałem pzrepukline śkośnie prawostronną.W związku z tym mam takie pytanie: Czy jest to normalnle,chociaż wątpię, że w prawym jądrze mnie kłuje i troszeczke na brzuchu oraz, odczuwam powoli coś takiego samego po lewej stronie. Dziękuję za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Takie niewielkie dolegliwości po tego typu zabiegu przepukliny mogą występować nawet i do roku. Jeśli nie są nasilone nie ma powodu do obaw. Co do objawów po drugiej stronie radzę jednak w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z chirurgiem, bo może to oznaczać pojawienie się przepukliny po drugiej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi