Gość Klaudiusz Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Witam! Mam 23 lata. Od paru miesięcy odczuwam dziwne uczucie w mosznie. Coś jak by te żyły nad lewym jądrem pulsowały lub kurczyły się i rozkurczały, czuję to cały czas i nie daje mi to spokoju. Byłem u urologa i powiedział że z jądrami jest wszystko w porządku. Proszę o pomoc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Raczej skoro urolog nie wykrył patologii to nie ma powodu do obaw. Możliwe, że to jakieś Pana przewrażliwienie psychiczne. Jeśli ma Pan w tym względzie wątpliwości proszę jeszcze raz w tej sprawie skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Klaudiusz Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Dziękuję za odpowiedź panie doktorze. Mam jeszcze pytanie co może być przyczyną takiego pulsowania? Dodam jeszcze że czasami odczuwam ból powrózka nasiennego, coś jak by ukłucie raz na jakiś czas. Nie ma to nic wspólnego z dotykiem. Jakie choroby mogą być tego przyczyną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł z krakowa Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Podbijam temat, mam takie same objawy. Co może być przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Katrin27 Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Mój chłopak ma podobne objawy, urolog jest bezradny. Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi