Gość Anonimowy Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Witam. Mam pytanie, jestem palaczem papierosów. Jestem 11 dni po operacji laparoskopowej żylaków powrózka nasiennego i moje pytanie brzmi: -Czy moge palić papierosy po zabiegu? -Jakie są przeciwwskazania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Nie ma co do tego żadnych przeciwwskazań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonimowy Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Na takie same pytanie innej osoby po tej samym zabiegu inny lekarz odpowiedział: *Odpowiedź jest jasna i klarowna. Musisz koniecznie rzucić palenie na stałe! Zagraża to bezpośrednio Twojej płodności. Pojawia sie rowniez ryzyko zachorowania na rak jądra przy ktorym byly sie zylaki. pozdrawiam lek. med. Marcin B.* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonimowy Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 To jaka jest prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi