Gość Jadwiga61 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Moje wyniki z morfologii wychodzą w miarę dobrze z wyjątkiem krwinek bialych 3,77 , limfocytów 50,4 i liczba neutrocytow 1,50 dodatkowo strasznie skacze mi ciśnienie nieraz mam 140/76/63 a za jakiś czas jest 82/52/60 biorę Bisocard 5mg i Axtil 2,5mg i Simvasterol 20mg . proszę o jakąkolwiek odpowiedz co się dzieje , mam 61 lat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Poziom białych krwinek krwi tylko w niewielkim stopniu jest poniżej normy i jeśli nie są związane z tym częste zakażenia, stany zapalne w Pani organizmie to nie ma powodu do obaw. Co do wahań ciśnienia krwi radziłbym w tej sprawie ponownie skonsultować się z kardiologiem. Zapewne będzie konieczna modyfikacja leczenia (zmiana dawek lub rodzaju leków). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karol Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Prosze wykonac badanie USG jamy brzusznej. W duzej mierze wpływ na cisnienie maja nerki i współpraca z watroba przez żyłę wrotna. Należy też sprawdzić poziom zaawansowania miażdżycy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi