Gość Andrzej z Katowic Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Witam mam 23 lata i 6 lat temu miałem operowane zylaki powrózka nasiennego już wtedy lewe najądrze było powiększone lecz ordynator odziału na którym leżałem powiedział że to normalne. Niedawno zauważyłem że najądrze jeszcze nieco sie powiększyło.Najądrze to boli mnie także,lecz nie cały czas(tylko w momentach gdy np. delikatnie sie uderze, czy próbuje ja delikatnie dotknąć ).Myśle że warto udać się na rutynową kontrolę do urologa. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Oczywiście,że należy udać się na konsultację do urologa. Prawdopodbnie w chwili obecnej doszło do zapalenia najądrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi