Gość pomocyx1 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Od ok 2 msc. dzieje sie cos dziwnego z moim penisem , a zaczeło się od tego: w dzien w ktory to zauwazyłem zobaczyłem na penisie mocno fioletowy pierscien a potem dostrzegłem małe chrostki , dzien wczesniej bardzo kleił mi się żołądź do napletka , po ok 3 dniach w nocy obudziła mnie chęć oddania moczu ktorą czułem nawet po jego oddaniu i jest tak do teraz , od niedawna zauważyłem także zaczerwienienia w okolicach tej dziurki do oddania moczu , co mam robic co to moze być za choroba i jak to leczyc i czy moze to byc przez masturbacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nerwiak Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Tak to przez msturbacje . Masz raka nie rób nigdy już tego .Na pewno onCi niedługo odpadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi