Gość Annaa Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Witam,3 mies temu urodziłam corkę po 4 dobie połozna u mnie w domu zdejmowała mi szwy,zapewniała ze wszystkie te co trzeba mi zdjela( trzy) po czasie ,gdy mi sie wszystko wygoilo wyczulam jeden wystajacy szew .Sprawdzilam wiec w lusterku czy to szew czy poprostu mi sie wydaje i jednak mialam racje. Nie wiem czy jest on rozpuszczalny czy tez nie. Od porodu przeciez minely juz ponad 3 miesiace.. Co robić ?!Czy da sie jeszcze go normalnie usunac?? Proszę o szybką odpowiedz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carmen Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Na pewno powinnaś iść do lekarza i mu to pokazać, wtedy dowiesz się czy można to usunać normlanie, choć wydaje mi się, że po takim czasie to nie bardzo. Troszkę dziwne że do tej pory tego nie zauważył ( o ile byłaś u niego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi