Gość panibulwa Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Witam! Trzy tygodnie temu przeszłam cholecystektomię laparoskopową. Czy bóle (lekkie, bez potrzeby brania środków przeciwbólowych) w okolicy prawego podżebrza są normalne na tym etapie? Czy ból w okolicy pępka przy ucisku lub dłuższym siedzeniu może jeszcze występować, czy to raczej coś nienormalnego? Dodam, że wciąż mam stany podgorączkowe (37-37,4) i występują żółte, luźne stolce (stosuję dietę wątrobową) Bardzo proszę o odpowiedź, gdzyż jestem trochę zaniepokojona. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość panibulwa Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Czy mogę prosić o odpowiedź? Dodam, że wczoraj wieczorem i w nocy miałam dosyć silne bóle w środkowej części nadbrzusza (nasilające się podczas leżenia na wznak) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość panibulwa Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Człowiek się szybciej przekręci, niż doczeka na odpowiedź lekarza... Temat już nieaktualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi