Gość ELOISE Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Witam, jestem już po trzech operacjach spowodowanych rakiem brodawkowatym tarczycy, pierwsza było to całkowicie usunięcie tarczycy, druga usunięcie dodatkowych węzłów chłonnych, a trzecia wycięcie obrzęku uciskającego tchawicę. W między czasie przeszłam terapię radjojodem. Od ostatniej operacji minęły 4 miesiące, lecz został mi krwiak zorganizowany, który najprawdopodobniej się wchłania (w miesiąc z 30 mm na 16). Bardzo chciałabym zacząć aktywniejszy tryb życia, basen czy jeżdżenie na rowerze. Czy jest to niewskazane czy tym krawiaku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Raczej nie ma przeciwwskazań w przypadku tak małego i starego krwiaka do uprawiania sportów typu basen czy jazda na rowerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ELOISE Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Bardzo dziękuję za odpowiedź i upewnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi