Gość siemanko1234 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Witam mam 16 lat jestem 3 miesiące po zabiegu stulejki (obrzezaniu) juz okolo miesiaca wszystko jest zagojone szwy znikły wszystko jest wporządku. Wczoraj z moją dziewczyną masturbowalismy sie i trwalo to okolo z 30 min . Dzisiaj rano gdy sie obudzilem mój penis jest wrażliwy tak jak bylo pare dni po zabiegu czyli ze ocierał sie o moje majtki . i Mam pytanie czy to cos znaczy ? czy pare dni i bedzie wszystko w normie tak jak było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Myślę, że w przeciągu 2-3 dni wszystko wróci do normy i nie ma powodu do niepokoju. Penis na razie jeszcze jest wrażliwy, ale powoli ta wrażliwość będzie się zmniejszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi