Gość magda76 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Nie wiem co to oznacza, żę mam niespecyficzny węzeł chłonny w lewej piersi o średnicy 13 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Niespecyficzny to nietypowy, podejrzany (poza tym powiększony, bo ponad 1 cm średnicy), więc pewnie będzie wymagał dalszej diagnostyki to znaczy najpewniej biopsji cienkoigłowej celem dokładnej oceny węzła. O wszystkim musi zadecydować lekarz, który kierował na badanie USG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magda76 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 No właśnie byłam u mojej lekarki ginekolog i powiedziała, że w porządku. radiolog powiedział, żę gorszy specyficzny węzeł. Natomiast moja doktor rodzinna, że to pozostałość po przebytej infekcji. Jestem trochę przestraszona teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi