Gość magda76 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Mam 38 lat. Dzisiaj odebrałam wynik badania na FSH to 57,75 mlU/ml. Ostatni okres miałam w styczniu tego roku. Mam tylko jeden jajnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Aby konkretnie zinterpretować wynik badania FSH muszę poznać zakres norm laboratoryjnych danej pracowni analitycznej (są różne dla danych pracowni) oraz w jakim okresie cyklu miesiączkowego była pobierana krew na badania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magda76 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 W moim wyniku wychodzi, że już jestem po przekwitaniu, ponieważ norma jest do 134,8. NIe wiem w jakim dniu robiłam badanie bo ostatni okres miałam w styczniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi