Gość agnes Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Mam 38 lat. Cykle mam 28-29 dniowe, okres trwal zazwyczaj od 5-7 dni. W tym i poprzednim cyklu krwawienie trwalo tylko 2-3 dni. Strasznie się tym martwię, dodam,ze nigdy nie brałm zadnych leków hormonalnych, nie rodziłam tez dzieci. co moze byc tego przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Być może jakieś zaburzenia hormonalne już związane np. z wiekiem. Proszę w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z ginekologiem. Zapewne celem oceny Pani funkcji narządu rodnego będzie konieczne wykonanie USG przezpochwowego oraz być może kontroli stężenia hormonów płciowych. O wszystkim zadecyduje ginekolog po bezpośrednim badaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carmen Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Może wchodzisz już w menopauzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi