Gość ROBERT Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 3 dni temu zauważyłem u siebie na klatce piersiowej patrząc na mostek kieruje się to coś w stronę brzucha. Gdy napnę klatkę jest widoczna wypukłość, a w dotyku wygląda jak przedłużenie, gdzieś na 5 cm mostka. To nie boli nie jest też twarde jak kość, dodam tylko, że zaniepokoiło mnie to, bo brat mój 5 lat temu miał *mięśniak - chrzęstny* umiejscowiony na mostku. Ja mam teraz 39 lat. Mam jeszcze ciągły kaszel utrzymujący się od 20 lat, nie palę, płuca wydolne jak u sportowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Na pewno z tym problemem należy skierować się do chirurga ogólnego. Być może, najprawdopodobniej jest to tłuszczak. Zapewne chirurg zaproponuje całkowite usunięcie guza z następowym badaniem histopatologicznym. Kaszel jest zapewne sprawą niezależną w stosunku do guza i tak długo trwający może nawet świadczyć o astmie. Tym problemem powinien zająć się lekarz pierwszego kontaktu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi