Gość maturamautra Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Witam Byłem u urologa, mam umówić się z nim na zabieg (nacięcie na brzuchu), ale nie wiem jaki termin wybrać. Tzn, od 5 maja zaczynają się matury, czy jeśli 25 kwietnia będę miał zabieg, czy jest ryzyko, że w dniu matur będę czuł silny ból? Czy będzie to bardzo przeszkadzało? Jak długo Was bolało po zabiegu? Zaznaczam, że są to żylaki III stopnia. Czy lepiej po maturze (tylko że dopiero aż w czerwcu...)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Radzę przez 2 tygodnie od zabiegu dać sobie spokój z egzaminami czy jakimś wysiłkiem fizycznym, gdyż w takim czasie mogą występować jeszcze dolegliwości bólowe pooperacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi