Gość Biskup85 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Odnowił mi się ból lewego jądra. Nie jest mocny ale jest wrażenie swędzenia i jak by ktoś ścisnął piłkę do tenisa ziemnego. Miałem już taki ból trzy miesiące temu i wykryto mi zwapnienie po USG. Brałem zenit i jakieś leki przeciwzapalne i pomogło. Nagle ból wrócił. Ponownie na USG i po leki czy jak ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Myślę, że w chwili obecnej najlepiej skonsultować się ponownie i to z urologiem. On powinien zadecydować po bezpośrednim badania o dalszym postępowaniu. Jeśli to nawrót zapalenia jądra zapewne konieczne okaże się ponowne włączeniu antybiotyku i leku przeciwzapalnego. USG kontrolne do ewentualnego rozważenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi