Gość Marcin Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Przez ostatnie dni jak podcierałem sobie odbyt zaczął mnie strasznie piec i troche boleć. Pomyślałem ze jak zrobie to lżej to już nie będzie piec ani boleć ale nic z tego. Wstydze się powiedzieć rodzicom. Mam 10 lat. Boje się że mnie wyślą do jakiegos lekarze i będę się wstydził. Czy musze im powiedzieć czy da się coś zrobić coś nnego żeby nie bolał odbyt teraz to coraz częściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carmen Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 ja bym powiedziała, nie ma co się wstydzić bo to normalna ludzka rzecz. Skoro ten ból pojawia się co raz częściej to nie ma co czekać na to aż się mocno pogorszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Radek Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Witam mam 30 lat i mam problem taki ze jak się umyje to swędzi i czasami ból, mnie odbyt się wstydzę iść do lekarza bo rozmowy na te tematy są wstydliwe co można zrobić bez wizyty u lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób odbytu http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi