Gość Tomasz Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Witam od dzieciństwa mam na języku taki biały nalot, pleśniawki. Myję codziennie zęby. Chciałbym się dowiedzieć czy nie zarażę żadnymi grzybami mojej partnerki np. podczas minety i innych pieszczot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 W sumie nie wiem czy to pleśniawki ale od małego mam na języku taki szarawy nalot. Miałem kilka dziewczyn i żadna póki co się nie zaraziła żadnym ustrojstwem. Więc chciałbym wiedzieć czy nie zarażę mojej obecnej partnerki tym np. przez pocałunki czy seks oralny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carmen Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 a skąd wiesz że żadna się nie zaraziła? Moim zdaniem możesz ją zarazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gery Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Bo by chyba mi o tym powiedziały?: ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gosc1 Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Cytuj Ktos wie co to moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi