Gość beata197924 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Od 3 tygodni na prawej nóżce u mojej 2 letniej córki pojawił się guzek znajduje się pod kolanem ma około półtora centymetra średnicy skonsultowałam to z moim lekarzem rodzinnym lecz poza maścią butapirazol nie otrzymałam żadnej odpowiedzi nie wiem co mam z tym robic i do kogo się udac o poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Trudno mi określić co to może być bez bezpośredniego badania. Najlepiej w tej sprawie byłoby skonsultować się z chirurgiem dziecięcym. W tej lokalizacji najczęściej umiejscawiają się np.: torbiele Bakera, tłuszczaki, nerwiaki. Chirurg po badaniu i być może badaniach dodatkowych (np. USG) wyjaśni czym jest zmiana guzowata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi