Gość Niedouczony Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Kilka miesiecy temu miałem sytuacje , w której po stosunku nie zakończonym wytryskiem nasienia zabolało mnie coś w okolicy pachwiny ( podbrzusza) i z penisa wyleciało kilka kropli krwii. Od tamtego czasu mam problemy z nawilżeniem penisa przed stosunkiem , a po stosunku przez kilka dni utrzymuje się ból w okolicy pachwiny. Zaobserwowałem , ze ból jest tym wiekszy im dłużej penis pozostaje w wzwodzie do czasu wytrysku. Mam podejrzenie , że cos sie zablokowało w moim organiźmie. Byc moze nie ma drożnosci jakiegoś kanału . Czy moge prosic o wyjasnienie tego problemu? Dodam , że wytryk nasienia przebiega prawidłowo i bezbolesnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Trudno mi określić co może być powodem Pana dolegliwości bez bezpośredniego badania. Być może związane jest to z jakimś przewlekłych procesem zapalnym w zakresie najądrza, gruczołu krokowego. Radzę w tej sprawie udać się na bezpośrednią konsultację do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Dla zainteresowanych tak mogą wyglądać choroby penisa zdjęcia, objawy http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi