Gość EFFA Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Mam 48 lat -mój wynik PRL to 148 nl/ mg norma do 27. Czy to już wskazuje na gruczolaka? Endokrynologa mam za 2 miesiące( prywatnie). Przy tak wysokiej prolaktynie mam miesiączkę a podobno nie można . Co się dzieję. Może ktoś miał coś podobnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EFFa Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Szkoda, że tu nikt nie odpowiada. Forum dla wybrańców. Dodałam 2 posty. Zero odpowiedzi ..............Endokrynologa mam prywatnie za 2 miesiące, neurologa za 4.Ginekolog i internista nie chcą dać skierowania na rezonans. A później się słyszy , że pacjent przyszedł za późno. A z czyjej winy?Mam nadzieje że przeżyję. Może.......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi