Gość ProblemChild Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Witam.Za każdym razem, kilka minut po wytrysku, kiedy penis jest już w stanie spoczynku, z mojego członka wydobywa się dziwna wydzielina, jakby resztki spermy.Nie jest tego dużo, nie odczuwam przy tym żadnego bólu, wszystko jest ok. Moje pytanie brzmi, czy jest to NORMALNE? Urolog stwierdził, że wszystko jest ok. Dodam jeszcze, że wszystko wraca do normy gdy wszystko samo wypłynie, bądź gdy oddam mocz. Problem w tym, że jest to sytuacja bardzo irytująca, gdyż wydzielina zostawia dosyć widoczne plamy na bieliźnie i odczuwam spory dyskomfort z tym związany. Czy może ma to jakiś związek z krótkim wędzidełkiem które stwierdził u mnie doktor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Na pewno nie ma to związku ze zbyt krótkim wędzidełkiem napletka. A wydzielina z penisa tego typu i w tym okresie jak Pan opisuje jest zupełnie normalna i naturalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Problem Child Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Jeśli ta sytuacja jest normalna, to co robić, żeby wydzielina samoczynnie nie wypływała po wytrysku. Wkładanie chusteczek w majtki, żeby nie było plam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość */ Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Stary, też to mam, muszę zawsze po wytrysku kilka razy chodzić do toalety i papieru używać by nie wyciekało w majtki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Schelter Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Potem żonie się trzeba z tego nieżle tłumaczyć- rada - biała bielizna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi