Gość ollka Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Od paru dni mam pod uchem gulke.Jest twarda i pojawia sie tylko wtedy gdy przekrece glowe na bok.Bylam u lekarza rodzinnego ktory stwierdzil ze wezly chlonne sa w porzadku, natomiast ta gulka to nie wezel.Mnie jednak nadal to martwi i mimo ze chce o tym zapomniec to ciagle tego dotykam.Co to moze byc? Prosze o odpowiedz.Dodam jeszcze ze 2 miesiace temu mialam robione wyniki krwi i wyszly wrecz ksiazkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Trudno mi odpowiedzieć na to pytanie bez bezpośredniego badania, bez być może badań dodatkowych obrazowych jak USG. W takiej lokalizacji najczęściej występują kaszaki może tłuszczaki. Proszę w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z chirurgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ollka Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Bardzo dziekuje za odpowiedz.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi