Gość Biarakt Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Witam, Moim problemem są guzki na *podeszwie* stóp. Na jednej jest ich 4 wielkości ok 3-4 mm, na drugiej jest jeden duży ok 1,5-2 cm i dwa mniejsze ok 3 mm. Pierwszy raz zauważyłam to rok temu ale zbagatelizowałam to. Teraz zrobiły się większe i przeszkadzają w chodzeniu. Najbardziej boli z samego rana, potem to rozchodzę i jest w miarę ok. Proszę pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carmen Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 może to odciski albo brodawczak. Najlepiej zrobisz idąc do dermatologa, on już przypisze odpowiednie leki. Ja miałam takiego brodawczaka na stopie i mi go wymrażali, mało to przyjmne jest ale do przeżycia. I radzę z tym zrobić jak najszybciej porządek bo to ma tendencje do namnażania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi