Gość DMN Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Witam wszystkich, bardzo prosze wszystkich o radę. Miałem dzisiaj przeprowadzony zabieg całkowitego usunięcia napletka. Czy mogę dzisiaj się wykąpać czy przemyć tylko penisa Octeniseptem który kazano mi kupić i kiedy zastosować krem Lorinden N ? nie wiem co mam zrobić. czy po każdym oddawaniu moczu mam zmieniać opatrunek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Czy mogę dzisiaj się wykąpać czy przemyć tylko penisa Octeniseptem który kazano mi kupić - w pierwszej dobie po zabiegu radzę nie myć penisa tylko odkazić go Octeniseptem, kąpiel w 2 dobie i kiedy zastosować krem Lorinden N? - raczej w 2-3 dobie po zabiegu czy po każdym oddawaniu moczu mam zmieniać opatrunek ? - nie jeśli opatrunek nie zostanie przesączony moczem, opatrunki zmieniać 1-2 razy dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DMN Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 dziękuje bardzo za odpowiedzi na powyższe pytania aczkolwiek mam jeszcze jedno, czy kremem Lorinden N smarować całego żołędzia oraz miejsce szwów czy w jaki sposób? i czy Octenisptem wystarczy spryskać penisa i owinąć gazikiem jałowym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DMN Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Może ktoś mi odpowiedzieć na powyższe pytania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 czy kremem Lorinden N smarować całego żołędzia oraz miejsce szwów czy w jaki sposób? - Właśnie tak, smarować i żołędzia i miejsc szwów. i czy Octenisptem wystarczy spryskać penisa i owinąć gazikiem jałowym ? - Tak wystarczy spryskać potem przez 2-3 dni owijać gazikiem po tym okresie niepotrzebne jest owijanie gazikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi