Gość gosc Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Witajcie. Dzisiaj w pracy pilam od rana wode ze szklanki. Po jakims czasie zauwazylam, ze szklanka jest peknieta wzdluz. Kiedy przejechalam palcem po peknieciu, to zostal mi na palcu malenki kawaleczek szkla - wielkosci ziarenka piasku, ale dosyc ostry. Woda byla wlana powyzej pekniecia, wiec podejrzewam, ze pijac moglam połknąć wraz z woda takie male kawaleczki szkla. Czy cos mi w zwiazku z tym grozi? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carmen Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 przecież jakbyś połknęła szkło to raczej byś to poczuła... nawet jeśli było malutkie. Nie sądzę aby cokolwiek CI groziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karolina Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Myślę, że nie ma powodów do obaw :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi