Gość Łukasz Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Mam malutkiego guzka okolo 3mm. Znajduje sie on z 4 mm nad penisem, pod skórą, obok zyły. Jest on bezbolesny i twardy. Mam go juz 2 tygodnie, na początku wydawał mi sie wiekszy, ale po okresie tych dwóch tygodni zmalał (tak mi się wydaje). Depilowałem włosy łonowe na penisie przed pojawieniem się guzka. Podczas kąpieli wyczułem go i był jakby troszkę spuchnięty (2 tygodnie temu). Jak się naciągnie skórę jest on widoczny (wystaje z 1-2 mm). Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Prawdopodobnie w czasie depilacji doszło do uszkodzenia i zakażenia jakiegoś gruczołu skórnego. Wytworzyło się zapalenie wewnątrz tego gruczołu, być może zaczopował się. Należyta higiena tej okolicy powinna zapewnić samowyleczenia. Jeśli stan zapalny mimo wszystko nie ustąpi w przeciągu kliku dni można w tej sprawie skontaktować się z lekarzem, który ewentualnie włączy leki przyspieszające i wspomagające proces gojenia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi