Gość Ania Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Witam. Od jakiegoś czasu mam ból podbrzusza po prawej stronie przy biodrze. Co gorsze z dnia na dzień jest coraz gorzej. Boli mnie za każdym razem gdy ciężar mojego ciała spoczywa na prawej stronie dlatego cięzko mi sie nawet chodzi. Ból jest przeszywający :( Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Ból taki jak Pani opisuje jest raczej związany ze zmianami patologicznymi w zakresie kręgosłupa odcina lędźwiowo-krzyżowego, który uciska na korzenie nerwowe w czasie ruchu. W tym wypadku warto byłoby wykonać RTG tego odcinka kręgosłupa celem pogłębienia diagnostyki. Proszę w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z lekarzem, który zaleci odpowiedni sposób postępowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Jest to możliwe do wyleczenia? Mam 16 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi