Gość Pitrek Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Witam. Mam pytanie, otóż kilka dni temu pod mosznę podłożyłem ręcznik)żeby wytrzeć po kąpieli) i jakos tak niefortunnie sie poruszyłem, że recznik chyba podniósł trochę moszne i poczułem lekkie ukłucie bólu gdzieś posrodku nasieniowodów i natychmiast wróciłem do poprzedniej pozycji. Wyciagnałęm ręcznik i nic mnie nie boli ani nic. Jednak dzisiaj w nocy miałem polucję, czułem to uczucie i jeśli dobrze pamietam to tez pulsowanie członka, ale nie miałem wytrysku. Moze to mieć zwiazek z tą poprzednia opisaną sytuacja czy raczej przez to, ze bokserki były obcisłe i penis nie miał jak się poruszyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Raczej ta sytuacja nie ma nic wspólnego z wycieraniem moszny. Zapewne właśnie zahamowanie wytrysku we śnie mogło mieć związek z zaciasnymi bokserkami choć nie zawsze podniecenie seksualne w czasie snu musi kończyć się wytryskiem (to naturalna sytuacja). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi