Gość Łukasz Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Witam od wczoraj mam wrazenie ze cos jest nie tak mianowicie po przedluzaniu stosunku z partnerka mialem wrazenie jakby mi cos normalnie peklo tak miedzy podstawa penisa a dolna czescia brzucha dokladnie z prawej strony, probojac doszukac sie *miejsca Zdarzenia* natrafilem na 2 zyly i jedna ----------- -------------- ----------- mniejwiecej chodzi mi ze takie cos wyczulem i nie moge wyczuc czy nie pekla mi ta zylka tam */ wie ktos co to moze byc prosze o szybka odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Bez bezpośredniego badania trudno stwierdzić co konkretnie stało się z Pana penisem. Być może tylko doszło do jakiegoś przejściowego nadmiernego naciągnięcia więzadeł mocujących penisa. Raczej nic niepokojącego skoro funkcjonowanie penisa w chwili obecnej jest zachowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Dokladnie to mi chodzi o to ze czuje caly czas takie ciazenie na to prawe jadro cos jakbym go nie mial albo jakby sie odlaczylo ^^ no nie wiem jak mam to powidziec jako tako nie boli mnie ale kompletnie nie mam ochoty na pieszczoty czy to moze byc jednak cos powaznego spowodawane np. opoznianiem wytrysku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 bylem dzisiaj u urologa i na usg patrzyl przez 20 min i stwierdzil ze nie peklo mi tam nic ani niema zmian ale cholera jasna ja to czuje */ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukas Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Bardzo prosze o pomoc widze na okolo zoladzia u podstawy sine zabarwienie oraz mam wrazenie pelnosci w podbrzuszu , nie mam wzwodow , penis jakby sie co chwile ruszal ale tylko o pare mm prosze o pomoc *( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi