Gość oleśka44 Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Moje problemy zaczęły się jakieś pół roku temu od tego iż po dużym zaparciu, zauważyła przy podcieraniu krew.Krew była żywo-czerwona. Takie niewielki krwawienie było obecne przez kilka dni,dodatkowo czułam pieczenie w odbycie, i parcie na stolec. Stosowałam, dobre środki na hemoroidy, ale zamiast pomóc pogarszały stan mojego odbytu. Czułam takie nieprzyjemne kłucia i palenie, więc przestałam stosować. Później pojawiły się nowe dolegliwości przy parciu (mocz stolec) ból nad spojeniem łonowym, taki skurczowy, kłujący-w tym czasie objawy odbytu się utrzymywały (oprócz krwi). Odczuwam również silny ból gdy masy kałowe się przemieszczają, takie okropne skurcze paraliżujące-po wypróżnieniu zostaje ból przez jakieś 2 godziny i ustępuje. Robiłam badania krwi utajonej w kale, nie ma* pasożytów również brak. Morfologia podwyższone monocyty, obniżony neut Co to może być? Idę do proktologa we wtorek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi