Gość ksenia Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Brak okresu od 12 stycznia. Jestem teraz na castagnusie a wcześniej brałam plastry. Nie wiem jaki może być powód braku okresu. Mam tylko jeden jajnik lewy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Trudno określić bez badań. Być może powodem są zaburzenia hormonalne związane pośrednio z obecnością tylko jednego jajnika być może w chwili obecnej niesprawnego. Proszę w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z ginekologiem. Zapewne konieczne okaże się wykonanie USG przezpochwowego i być może oznaczenie hormonów płciowych we krwi. O wszystkim zadecyduje ginekolog po bezpośrednim badaniu. Oczywiście radzę na chwilę obecną wykonać test ciążowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi