Gość martyna Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Witam, dwa dni temu usunęli mi kaszaka, średnica około 3 cm, był z ropą, bolący. Wsadzili mi sączek, na drugi dzień go wyjęli i jeszcze oczyszczali, teraz kazali mi w domu zmieniać opatrunki. Rana jest otwarta leci mi jeszcze trochę krew i odrobina ropy, czy powinnam się zgłosić jeszcze do chirurga czy to w końcu przejdzie? Na samą myśl o tym bólu nie chcę tam iść :( jeśli ktoś miał podobny problem, proszę o odpowiedź. ZAleży mi na czasie, dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Radzę ponownie w tej sprawie udać się na kontrolną konsulatcję do chirurga zwłaszcza, że nadal wypływa krew z ropną treścią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Violetta Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Trochę cierpliwości ja miałam usuwany kaszak ropny pod piersią tydzień temu,taka sama sytuacja po paru dniach sama zmieniałam opatrunki i przemywałam specjalnym płynem który polecił mi chirurg robiący zabieg,minęło 9 dni ranka się zasuszyła został tylko strupek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi