Gość mania Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Córka ma 1rok i 2 miesiace od urodzenia ma twardy guzek za uchem jest on nieruchomy wielkości 1 gr. może troszkę mniejszy i wydaje mi sie ze nic sie z nim nie dzieje (nie rośnie ani nie maleje).byłam na wizycie u lekarza ogólnego on powiedział ze to powiększony węzełek i nic z tym nie robimy. Niepokoi mnie to, ze on cały czas jest czy to jest normalne? czy powinnam poszukać innego lekarza i zrobić jakieś badania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Radziłbym jeszcze w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z chirurgiem dziecięcym i ewentualnie wykonać USG tej zmiany (o tym zadecyduje chirurg po bezpośrednim badaniu dziecka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi