Gość mniejznany Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Ostatnio zaczęło mnie boleć wędzidełko i część napletka. Podczas ostatniego stosunku musiało dojść do jakiegoś uszkodzenia, dokładnie nie wiem, gdyż byłem pijany. Nie jest ono chyba zerwane, ale jest na nim coś w rodzaju małego bąbelka (nie dosłownie bąbelek, po prostu coś jakby *wybrzuszenie*, nie wiem jak to nazwać) i od strony wewnętrznej napletka mam małą rankę, ale boli przy każdym oddawaniu moczu, czy tez przy leżeniu na brzuchu nieraz. Co mam robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Najlepiej z tym problemem udaj się do lekarza. Być może wdało się w to jeszcze jakieś zakażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi