Gość Mr sombody Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Witam. Około 2 tygodnie temu miałem robiony piercing w miejscu intymnym, z przodu członka, na wędzidełku. Kolczyk został wykonany sterylnie, a sam kolczyk był tytanowy. Kolczyk był założony przez około 3 dni. Wszystko się ładnie goiło. Nie podobało mi się jednak takie przekłucie i kolczyk wyjąłem. Wszystko się ładnie zagoiło, dbałem o higienę. Mój problem polega na tym, że w miejscu przekłucia zrobiły się zgrubienia, guzki. (Idealnie w miejscu przekłucia.) Kiedy się naciągnie mocniej skórę, to są widoczne i są bardzo blisko zewnętrznej warstwy skóry. Po nakłuciu czystą igłą guzki guzki robiły się miękkie i znikały częściowo. Po jakimś czasie wracały do obecnego stanu i znów były *nabrzmiałe*. Moje pytanie brzmi czy zgrubienia się wygoją(?znikną?) czy pozostaną mi do końca życia? A chętnie chce się ich pozbyć, momentami pod wpływem konkretnego naciśnięcia zabolą. Czy jest jakiś środek którym mogę sobie pomóc? Dziękuję za pomoc i proszę o rzeczową wypowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mr sombody Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Czy mogę liczyć na tym forum na jakąkolwiek odpowiedz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi