Gość Monika Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Mam od dawna problem ale nigdy się tym zbytnio nie przejmowałam aż do dziś gdy staje się to już uciążliwe mam problemy z wypróżnianiem się gdyż jeśli sobie nie pomoge różnymi herbatkami typu xsenna to potrafie przez ok tydzień lub półtora wogóle się nie wypróżniać do tego przez ten okres mam liczne brzydko pachnące gazy tak jakby coś tam zalegało no i oczywiście brzuch jak nadmuchany balon niewiem co może być powodem co jest od czego to się dzieje dodam że jadam normalnie o stałych godzinach proszę o odpowiedz co mam robić gdzie się udać??? Co w takich sytuacjach pomaga aby sobie pomóc???czy to cos poważnego jakaś choroba???czekam na informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Zaparcia są częstą i problematyczną dolegliwością. W takim wypadku najlepiej udać się do lekarza, który ustali podłoże zaparć i w związku z tym dalsze postępowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość monika Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 A do jakiego lekarza rodzinnego ??? Byłam to mi powiedziała ze mam rano pić wode z miodem pół szklanki to i tak nie pomagało to co robic prosze o odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aaa Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Musisz wiedzieć,że zaparcia to choroba przewlekła,nie minie Ci tylko moze sie powtarzać... Ja biorę syrop,bez recepty,przepisany przez lekarza Duphalac...proponuję łyżkę stołową na noc *] mi pomaga,można go brać wiele miesięcy...a szczegolnie gdy nie mozesz sie wyproznic *] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MARYLA Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 mam podobny problem nie zalatwiam sie sama kazde wyproznienie musze prowokowac,szczerze mam tego dosc ,ciagle lewatywy bo po herbatkach bardzo bola mnie jelita,trwa to juz zbyt dl*ugo a i rady na niewiele sie zdaja ,moze wy cos madrego doradzicie?dziekuje z gory............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość edyta Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Ja mam problem bo nie mam wielkich zaparc a przez caly dzień puszczam strasznie brzydko pachnace gazy ale to bardzo i często,a nie jem żadnych potraw smazonych i jem warzywa i owoce,wiec skąd te gazy biegunki i zawarcia na przemian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzegorz Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 http://merlin-zdrowie.pl/?id=plaga może to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lila Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Jogurt pomaga activia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi