Gość mati007 Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Witam. Mam problem po masturbacji na trzonie penisa zrobiło mi się lekkie otarcie koloru czerwonego w okolicach jednej z żył, która lekko powiększyła się. Następnego dnia wszystko zniknęło lecz na żyle która była podrażniona zrobiła się sina plamka. Stosowałem różnego rodzaje maści na krwiaki lecz nie pomagają za bardzo. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Proszę spróbować maści lub żele z zawartością heparyny (np. Lioton 1000). Jeśli przez tydzień takie zasinienie nie zniknie to już prawdopodobnie takie przebarwienie pozostanie na zawsze (wskutek wbudowania się w skórę produktów rozpadu hemu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mati007 Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Stosowałem tego typu maści dłuższy czas lecz nie widać zbytnio efektu czasami sina plamka staje się jaśniejsza, ale chyba przez to że maść wysusza skórę. Miałem nadzieje że uda mi się tego siniaka pozbyć czy nie ma jakiegoś innego sposobu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aha Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 jest inny sposób , nie masturbować się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi