Gość ed Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Witam byłem u lekarza i mówił, że mam zapalenie przez bakterie chlamidę. Jestem po zabiegu żylaków powrózka nasiennego i usunięcie wodniaka. Nie uprawiałem seksu więc skąd ta bakteria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Być może już wcześniej bytowała w Pana układzie moczowo-płciowym i teraz się uaktywniła lub mogła przenieść się np. przez zabrudzoną toaletę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ed Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Czy muszę leżeć? Pracuję jako portier więc prawie nie chodzę. Nie odczuwam bólu a lekarz nic mi o tym nie powiedział. Wiec czy mogę chodzić proszę o radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi