Gość Deska do prasowania Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Witam. Przez kilka miesięcy nie uprawiałem seksu, i gdy niedawno to zrobiłem penis był lekko miękki, dopiero po orgazmie gdy na nowo zacząłem brać się za robotę penis był w 100% *napompowany*. Czy to normalne po tak długiej przerwie? Mam 18 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karoll Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Penis nie wymaga 100% erekcji, aby nastąpił orgazm. Czy to normalne? To temat jakby z pogranicza filozofii i psychologii. Chyba musisz się sam zastanowić dlaczego nie zdążył się w pełni napompować przed wytryskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi