Gość rafal20lat Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Witam. Mam 19 lat (w sumie to za 4 miesiace 20). W listopadzie 2013 na dyskotece zostałem pobity (bez powodu) przez pijanego typa, ale sam tez bylem pijany. uderzyl mnie chyba z 3 razy i wydaje mi sie że walił z całej siły (oddalem mu ale nie bede sie rozspisywal). W lewą czesc glowy zostalem uderzony raczej 2 razy bo mialem limo pod lewym okiem i małego guza na pulsie(obite takie poprostu). a z prawej strony musialem dostać jakoś w ucho lub zuchwe. kilka dni pozniej zacząłem odczuwać ze boli mnie żuchwa jak otworze buzie na maxa lub poruszam na maxa (do końca) żuchwa w lewo lub prawo. ten ból ustał. ale pozostało mi to że jak otworze buzie tak do konca i zamkne i zacisne troche zęby to mi szumi w uchu. i nie wiem od czego to zależy ale jak nic nie robie fizycznie to tak bardzo nie szumi. a jak coś robie fizycznie chociażby umyje samochód wroce do domu otwieram buzie i zamykam szybko i zaciskam zęby to to się nasila i to już nie są szumy tylko to juz są jakies grzmoty nie umiem tego opisać ale mozna to porównać do delikatnego pogrzmiewania jak w lato podczas burzy. dodam ze bylem u laryngologa i z uchem wszystko ok. bylem u chirurga bylem na przeswietleniu, chirurg powiedział ze jest wszystko ok, ale to dlatego ze baba od przeswietlen chciala byc madrzejsza od chirurga i zamiasta mi zrobic od razu z prawej strony przeswietlenie to zrobila od tylu glowy i powiedziala ze jak lekarz bedzie chcial drugie to przyjdz jeszcze raz. lekarz nie chcial drugiego przeswietlenia i tak zostało. byla zima nic nie robilem szczegolnego bo chodze jeszcze do technikum i tylko lekko szumialo. w tą sobote bylem umyć samochod bo mroz puscil i wracam do domu i mysle sobie sprawdze czy mi szumi. i znow byly aż takie mocne grzmoty... nie boli to wcale ale jest denerwujące, i obawiam się ze cos jest nie tak.... co to może być? pomóżcie, mam zamiar wybrać się do lekarza jak tylko będę miał jakis luzniejszy dzien w szkole (bo matura w tym roku), ale prosze o porady itp, moze ktos miał ale juz nie ma podobnego problemu. to już 3 miasiące a nic sie praktycznie noe zmienilo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Poprawiło Ci się coś. MAM TO SAMO CO TO BYLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi