Gość Genowefa lat 60 Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Disaij otrzymałam wynik badania histopatologicznego, jednakże wizytę u lekarza mam wyznaczoną dopiero za 3 tygodnie. czy mogłabym się dowiedzieć, czy wynik jest dobry? 1. dysplasia epithelii plani minoris gradus focalis (CIN1) 2. fragmenta mucosae endocervicis 3. polypi endometriales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 1. dysplazja (zamiana jednej formy tkanki w drugą) nabłonka płaskiego stopnia małego ogniskowa 2. fragmenty śluzówki wnętrza szyjki macicy 3. polipy śluzówki macicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anna kocurek Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 co oznacza : 1. polipus laryngis leukopaika gradus maioris 2. dysplazja epithelii gradus minoris bardzo dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 1. polip krtani leukoplakia (patrz: http://pl.wikipedia.org/wiki/Leukoplakia) dużego stopnia 2. dysplazja (zaburzenia rozwoju i różnicowania nabłonka) nabłonka stopnia małego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 dysplazja epithelii gradus minoris bardzo dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Witam Co oznacza:Cervicitis chronica Dysplasio epithelii focalis CIN 2* HSIL. (A) Endocervix partim polyposa strzepki endometrium bez cech sekrecji (B,C) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Witam ja tez mam dylemat co do wyniku dysplasia epitheli gradus minoris cin1 czy to grozne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi