Gość Jakubo2000 Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Gdy mój penis nie jest w wzwodzie mogę spokojnie ściągnąć z niego napletek jednak gdy jest w wzwodzie schodzi on tylko do 1/3 a potem boli więc nie próbuję go ściągać dalej. Czytałem parę podobnych tematów i spodziewam się że jest to skrócone wędzidełko lub stulejka. Chciałbym jeszcze dodać że gdy próbuję go ściągać nie boli tylko w miejscu wędzidełka tylko cały napletek i dlatego podejrzewam że to jest stulejka. A jeśli chodzi o wiek to mam rocznikowo 14 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Czy to jest skrócony napletek czy stulejka musi to stwierdzić najlepiej chirurg dziecięcy po bezpośrednim badaniu. Oba te przypadki mogą wymagać leczenia operacyjnego. Radzę o tym problemie poinformować rodziców i udać się na bezpośrednia konsultację do chirurga dziecięcego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi